mandag, januar 29, 2007

Og foresten, Mette-Marit, vil jeg tillegge at siden det er du så er det helt ok at du hadde en cm med ettervekst i ditt vakre, blonde hår+ at du ikke hadde så fine klär.. det er ok, Mette-Marit, for det er jo deg!!

7 Comments:

At 12:10 a.m., Blogger LisaFlisa said...

Jag tycker nog mer om Mette-Marit än de svenska sessorna. Men mest för att Mette-Marit var prinsessa av fest innan hon blev riktig prinsessa och för att hon fick gifta sig med kronprinsen trots festande och barn från tidigare förhållande ;) Det norska kungahuset är helt enkelt inte lika stelt som det svenska, vi lever ju på 2000-talet! Vår tråkkung liksom, vad ska man säga? Han vågar inte ens erkänna att han röker, smygröka när man är 60 år...mes.

 
At 10:51 a.m., Blogger Anne Mari said...

hahaha:) Gjör han det? ja takke meg til det norske kongehuset;) Men så kan de kanskje vere litt mer ville og crazy og röyke i offentlighet og sånn siden stötten for monarki er större i norge enn sverige... eller? Kanskje ikke..

 
At 11:58 a.m., Anonymous Anonym said...

Nja, det e vel ikkje ALLTID greit at ho har stygge kle. Men av og til. Det får gå:)

Trur forresten eg også er smitta av den der grine-når-en-ser-bilde-fra-bryllupet-sjukdommen.

 
At 12:39 p.m., Anonymous Anonym said...

ÅNEJ ÅNEJ ÅNEJ.., jag missade programmet på grund av en konsert (som i och för sig var väldigt bra, men i det här sammanhanget känns fjuttig och världslig, till skillnad från en hel himmelsk timme med Mette-Marit) Jag hoppas hoppas hoppas på en repris... suck.

 
At 12:50 p.m., Blogger Anne Mari said...

men johanna, jeg sendte jo melding til deg!! du skulle visst bedre enn å ikke se det. Men for å vere ärlig ble jeg litt besviken: hun snakker jo aldri om privatlivet (kanskje derfor det heter privatliv?) men i lengden er det litt kjedelig å höre om humanitäre fond og aids problematikk...men flink, det er hun hvertfall.. men hun må skifte ut den blomstrete bestemorsskjolen..

 
At 6:14 p.m., Blogger Virre said...

Håller med Lisa-Flisa. Det svenska kungahuset är en hög med mesar! Heja Norge!

 
At 11:58 a.m., Anonymous Anonym said...

hehe.... Du er så søt, Anne Mari!

Selv om jeg bor i Norge så ser jeg ikke mye til Mette-marit, men prøver å få med meg det som skjer i media. Det er en stund siden sist det var noe spennende i media. Og JA, jeg gråter også av bilder og video fra bryllupet:) tipper det blir en del tårer i ditt bryllup også....

Camilla

 

Legg inn en kommentar

<< Home