tirsdag, juni 12, 2007

I nesten to måneder har Charlie og meg ikke hatt tid til hverandre. Det er klart at vi har jo vert sammen, spist sammen, sovet sammen, men ikke kvalitetstid. Det har vert altfor mye å gjöre.. Utrolig hvor mye tid og energi som skolen kan ta. Og det var deilig å endelig bli ferdig med skolen for i år. Vi feiret det med å reise til Helsingborg for å ferire studenten til lillebroren hans. Kjempekoselig og virkelig en fin tradisjon. For dere som ikke vet hvordan det fungerer er det ikke i det hele tatt som russetiden. Det er festing, men alle pynter seg, går på ball og har fest med venner og familie som feirer sammen med de. Veldig fint.

Lördag tilbrakte vi sammen med Ingrid og Per for å lete etter kirker og lokaler som er aktuelle for bryllupet vårt. Vi kjörte rundt på den skånske landsbygda på leting og fant noen aktuelle plasser. Blir spennende å se om vi får det vi vil ha. Synd bare at mine foreldre bor så langt borte at de ikke kunne vere med på dette. Men forstår jeg bryllupsplanlegging rett så er det sikkert nok av ting de kan gjöre:)

Söndagen reiste C og meg til Köbenhavn for å möte Lene. Vi sjekket inn på hotell (det er så praktisk med personalrabatt) og så gikk vi rundt i den vakre byen og snakket med Lene. Det var utrolig koselig å se henne igjen. Synd det blir så sjelden.

Vi hadde en deilig dag i Köben. Akkurat det vi trengte, og vi er ikke akkurat bortskjemte med å bo på hotell så det var virkelig deilig. Iblandt trenger vi energikick:)

Vi ses

Johanna, jeg tenker på deg og håper det går bra!

1 Comments:

At 12:40 p.m., Blogger Johanna said...

Tack fina! Så skönt att ha vänner som tänker på en när man behöver det som mest.

 

Legg inn en kommentar

<< Home